De op deze website getoonde informatie wordt door Pure Voice met zorg samengesteld, ondanks deze inspanningen kan Pure Voice niet instaan voor de juistheid en volledigheid daarvan. Pure Voice verstrekt door middel van deze website alleen informatie over producten en diensten die door Pure Voice worden aangeboden. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht. Alle auteursrechten op de inhoud van deze website, te weten alle teksten, afbeeldingen, merkenrechten, logo's, software of informatie in enige vorm, komen toe aan Pure Voice.

Pure Voice aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. Ook aanvaardt Pure Voice geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van Pure Voice opgenomen informatie en tarieven. Wijzigingen in de tarieven, het lesaanbod, rooster en algemene voorwaarden worden voorbehouden.

Informatie op deze website mag niet worden gewijzigd, gereproduceerd of gedistribueerd, zonder vooraf verkregen schriftelijke toestemming van Pure Voice. Pure Voice is op geen enkele manier verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van links naar externe internetsites welke op pure-voice.nl staan opgenomen. Aan de u toegezonden informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.