Nieuws

Hou hier het laatste nieuws over mij bij. Nieuwe ideeën, projecten, shows of materiaal vind je hier terug. Wil je echt op de hoogte blijven van m’n laatste ins- & outs? volg me dan op Twitter.

APR
10
2017

De site staat even stil

Dat betekent niet dat ik stil heb gezeten! Er is alleen lang niets geschreven voor de website. Achter de schermen wordt er al wel weer geschreven voor de site en er komen vast weer mooie nieuwtjes aan. Je moet later zeker nog eens komen kijken.

JAN
14
2014

2014: Een nieuw jaar met nieuwe concerten!

In 2014 zijn heb ik weer een hoop leuke dingen op de agenda staan! Dit jaar ga ik in de prachtige Edesche Concertzaalzingen! Op 6 maart zing ik oude en nieuwe liedjes over dromen, verwachtingen en liefde!
De voorverkoop is inmiddels gestart dus wees er snel bij!

Daarnaast coach ik verschillende koren. En ben ik bezig met een spetterende musical show met m'n groepslessen van Pure Voice

Er zitten weer een hoop nieuwe liedjes in m'n hoofd, dus wellicht dat er weer een nieuwe CD verschijnt. Zie ik je op 6 maart?

MRT
26
2013

Ja we gaan weer optreden!!

Eindelijk komt er een vervolg op de theatershow van 2011!
Samen met Erik Onnink voer ik de theatershow “Huis van mijn herinnering” nogmaals uit!

Zie agenda voor de data. Ik kan alvast verklappen dat de voorstelling van 17 mei in Emmaus een speciale wordt. Ik voer dan namelijk naast de nummers van mijn CD ook nog enkele bonustracks uit!

Nieuwsgierig welke? Kom luisteren op 17 mei! Kaarten zijn niet van te voren te reserveren, dus weer op tijd! De voorstelling begint om 20:00 uur en om 19:30 gaat de zaal open.

SEP
28
2011

We did it!

Afgelopen vrijdag 23 sept was het dan eindelijk zover. De try-out van mijn theatershow “Huis van mijn herinnering”

De zaal in Lunteren was compleet uitverkocht dus dat was super! De zenuwen waren vooraf goed te merken bij zowel Erik als mijzelf. Maar zodra we op het podium stonden waren we ze kwijt.

We hebben samen een mooie show neergezet. Na afloop waren de reacties ook heel positief! Er waren veel kippenvel momentjes! Natuurlijk ook dank aan onze regisseur Elske Ploeg, geluidsman Robbert Mak, en PR man Jorian Keij. Deze mensen wilde ik toch even speciaal noemen. Daarnaast ook dank aan iedereen die aanwezig was! Geholpen heeft in de keuken en tijdens de voorbereidingen!

Ik had na afloop zelf zoiets van: ik wil nog een keer! Maar nu is het even klaar. Eerst maar eens een kind op de wereld zetten.

Kon je er niet bij zijn? Niet getreurd! In mei 2012 gaan we de theaters in. Zodra we data hebben staan ze hier op de site! Wil je alvast een voorproefje? Luister dan naar de nummers van de CD of nog leuker: koop de CD voor € 15,00 (excl verzendkosten) Vul je naam en adres in via het contact formulier en hij komt naar je toe!

SEP
01
2011

Zo! Dat is lang geleden

Intussen is er weer een hoop veranderd in mijn leven! Laat ik beginnen met dat er een klein nieuw leventje in mij groeit! Erg spannend allemaal! En natuurlijk super leuk! Maar daardoor zijn er wel wat kleine aanpassingen in de planning nodig...! Zo heb ik dan nu eindelijk mijn TRY-OUT gepland! (met bolle buik )

Op 23 sept a.s. speel ik samen met Erik (nog steeds mijn pianist!) de prachtige, enigszins autobiografische voorstelling “Huis van mijn Herinnering”. We hebben een leuk klein kerkje in Lunteren gevonden wat heel geschikt is voor deze intieme voorstelling. Een lach... en een traan, ik hoop dat we jullie een mooie avond kunnen bezorgen!

Waarom noem ik het try-out? Is het nog niet af? Zeker wel! Maar ik noem het een try-out omdat we de decors en kledingwissels beperkt houden. (lastig jurken wisselen met een bolle buik !) Daarnaast willen we de show volgend voorjaar graag in verschillende theaters gaan spelen en er dan een tour mee doen.

En speciaal op deze avond (de 23ste) een primeur: Mijn CD komt uit! Bijna alle liedjes uit de theatershow staan erop + 2 bonusnummers + extra soundeffecten die live niet te horen zijn. Kortom een musthave voor de echte fans! We hebben er heel wat uurtjes voor in de studio gezeten, maar Erik en ik kunnen allebei met trots zeggen dat het een mooie CD is geworden! Laat je verrassen!

Ik hoop dat je ook komt de 23ste! Volg mijn twitter (@paulavos), dan weet je alle ins & outs!

APR
07
2011

Take one...two...

Afgelopen weekend hebben Erik en ik ons uitgeleefd in de studio! 2 lange dagen zijn we bezig geweest de liedjes zo mooi mogelijk op te nemen. En het resultaat...: daar moet je nog even op wachten. Ik zal het zo snel mogelijk wat tracks op de site zetten! En nu weer verder met de theatershow. Teksten repeteren, regie aanwijzingen opvolgen... of juist niet... aankleding is ook nog een heel ding. Heel leuk om mee bezig te zijn! Waarschijnlijk komen de eerste try-outs in juni, ik hou jullie op de hoogte!

MRT
01
2011

En weer een stukje verder...

Ik ben inmiddels weer een stuk opgeschoten met de voorstelling! Erik (Onnink, mijn pianist) en ik repeteren wekelijks aan de liedjes. Samen komen we steeds tot nog mooiere composities! Af en toe natuurlijk ook wel eens een misser, maar dat is ‘part of the proces’ Even wat meer over Erik. Erik is een rustige, intelligente, zeer goede pianist, die ideeën om kan zetten tot prachtige composities. De samenwerking tussen Erik en mij dateert al van jaren terug, toen we samen een ‘mini-theatershow’ in de Koepel van Bennekom opvoerden. (2006) Sindsdien spelen we regelmatig op bruiloften, partijen, in hotels/restaurants en nu dus samen in deze theatershow.

Wat ik vooral zo leuk vind aan Erik is dat hij zo’n ontzettende humor heeft. Zitten we midden in een melancholisch nummer, kan hij met 1 opmerking de boel helemaal op z’n kop zetten! Met als gevolg dat daar weer hele leuke ideeën voor deze theatershow uit ontstaan. En voor de volgende....

We hebben de setlist voor de CD nu af, dus die kan opgenomen worden! (1 & 2 april)

JAN
19
2011

Theatershow in Progress

Eindelijk is het dan zover... Ik ga één van mijn dromen werkelijkheid laten worden. Ik heb eindelijk de knoop doorgehakt, al mijn passie erin gestopt en dan is het er uiteindelijk....

”Een eigen theatershow”.

Eén van de leukste dingen in het laten uitkomen van je dromen is de voorbereiding. Vaak kan in een droom eigenlijk alles, jij bent dan de regisseur. Je kan in deze rol zelf alles bepalen, je eigen creaties verzinnen en zelfs je eigen verhalen bedenken. En nog mooier, je kunt als je even je best doet dromen zelfs laten uitkomen!

In "Huis van mijn herinnering" heb ik zelf achter het stuur gezeten van mijn eigen droom en mijn eigen verhaallijn bedacht. Het is een rode draad door mijn leven geworden vol alle "ups en downs" en hier en daar wat fantasieën ;-). Het is een droom geworden die misschien wel bij jou past en waarin je je misschien ook wel thuis zult voelen.

Wil je mijn droom ook werkelijkheid zien worden blijf me dan volgen en kom naar de voorstelling!